uFeel.me
Избор
Автор: marianka,  25 декември 2010 г. в 16:56 ч.
прочити: 275
Прекършено цвете сърцето ти днес е,
толкова мъка и болка събрало,
как във душата ти нищо не внесе
надежда за светло и ново начало!

Толкова млада, а вече изпила,
една подир друга все чаши отровни,
толкова млада, а в себе си скрила,
звукът на камбани най-вече гробовни!

Животът е избор, какво ти избра?
Къде си? С кого си? Кажи! Не мълчи!
Животът е битка, не го ли разбра,
от всичко там има и често горчи!

Но всяка победа е чистия извор,
преливащ от бистра, искряща вода
и всяка надежда за нещо е избор
и стъпка към личната ти свобода!

Тъй стъпка, по стъпка - гордо върви,
пристъпвайки прага на Нова Година,
и всички зли мисли навън зарови
чашата не празна,пълна е на половина!


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me