uFeel.me
Избеляла приказка
Автор: inamay,  4 октомври 2008 г. в 08:14 ч.
прочити: 338
Сърца на облаци кълбят 
в душите слънце,
недосънувано от лятна буря.
Приведените житни класове,
изсъхнало мълчат
през бяла жажда.
Напръскани дъждовно сетива
рисуват своята импресия
в затворени очи
от цветовете на дървета,
от привечер с начало в дъжд,
от незалязло още
в мислите ми слънце.
Таи се в танц сълза,
от болката на розата.
А пръстите изпепеляват
себе си в докосване
платното с твоя лик,
загатнато до непознат,
приседнал до началото
на малкия площад...
Димът от тях извайва сенки.
Дали ще се пресрещнат 
в сънищата утре?!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me