uFeel.me
Истинска
Автор: yCMuBka_Ha_aHreJl,  19 септември 2008 г. в 22:38 ч.
прочити: 360

Не искам да бъда Пепеляшка за теб,

да намериш нещо изгубено и да ми го върнеш…

Не искам да бъда Снежанка за теб,

да дойдеш на бял кон… и да ме прегърнеш…

Не искам да бъда Спящата красавица за теб,

и чак след сто години да ме целунеш…

Не искам да бъда ничия приказна героиня…

Нито пък измислена красавица в нощта…

Не искам да бъда нито пък твоя робиня…

Просто спътница във любовта…

Не искам да бъда твоя завинаги…

Искам да съм твоя и много след това!

Искам да бъда с теб в огъня,

да бъдем заедно в пожарите на любовта!

Искам да бъда с теб във водата,

да преплуваме заедно морето от лъжи…

Искам да бъда с теб в очите ти,

защото знам, че там любовта наистина блести!

Аз искам да бъда пред тебе Истинска.

Такава реална, не изкуствена.

Аз искам за теб да бъда Щастие, Усмивка и Биещо сърце.

Аз искам… да бъда… и ще бъда Истинска,

докато държиш моето сърце… в твоите ръце!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me