uFeel.me
Истина
Автор: ulita,  8 ноември 2004 г. в 00:00 ч.
прочити: 515

Смехът е параван на болката,
усмивката ми е отравящо мълчание,
във погледа ми и държанието-перверзия,
фасадата на възмущение.


Измислям си живота и съдбата
и никой нищичко не може да открие,
измислях си и истини в лъжата,
на пук на всичко,на пук на правилата.


Играя с себе си и хората добре,
живея във измислен свят-чудесно,
но трудно ще ми бъде да отричам,
че да бъдеш клоун не е лесно!


1999 г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me