uFeel.me
Истина или лъжа
Автор: vaniavr46,  22 март 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 819
Ето я мечтата ми - усмихва се,

лети към чисти небеса.

Не я възпирай Господи!

Не й пречупвай крехките крила!

Защото -

Аз толкова силно мечтая!

Аз толкова силно желая!

Да го докосна, да го прегърна,

да разбера -

Истина ли е което чувствам?

Истина или лъжа!





    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me