uFeel.me
Искъра край Зверино
Автор: vesan,  5 февруари 2009 г. в 15:46 ч.
прочити: 225

Остри ледени кристали
бръска вятър полудял,
сред консерви и парцали
влачи се реката вяло.

Глутница дръгливи псета
ръфат нещо на брега,
а над тях в небето крета
облак черен от тъга.

И е мрачно, и студено,
а камарите боклуци
сред чакъла разпилени
дар са за деца и внуци.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me