uFeel.me
Искам...
Автор: voda,  7 юли 2011 г. в 08:49 ч.
прочити: 334



Искам да съм облаче в небето,

ти да ме откъснеш със ръка;

да ме пръснеш ситно из полето –

като чуден дъжд от светлина.



Морен ден към мене да поглежда,

да ме вика жадната земя:

да им нося капчица надежда – 

в този свят от мрак и самота...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me