uFeel.me
Искам
Автор: MeriXmas,  2 януари 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 534
Искам още дълго да гледам в очите ти.
Да те докосвам, да плача с тебе.
Искам да гледам в очите ти
и да те сънувам...
Да не заспивам от твоята болка...
Нежно да галя косата ти
с треперещи ръце.
Дълго да гледам,
да те гледам и да се взирам
в гаснещите искрици в очите ти...
И да събирам
последни капки живот
за теб...

Притаил дъх бавно затваряш очи
и заспиваш...

Завинаги...

Тихо изричам молитва.

06.2004г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me