uFeel.me
Искам
Автор: waterfall,  7 април 2010 г. в 00:54 ч.
прочити: 540
Искам свят различен пълен с добрина,
в който всъщност няма дяволи с рога.
Искам  свят, различен осъдил мерзостта не само на  думи,
но и с дела.  
Нека има наказания за злите деяния
.
Нека се стопи дивата омраза,
жестокостта да изчезне като победена проказа.
Свят, в който всеки  своята душа
иска да превърне в свята светлина.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me