uFeel.me
Искам в моя свят доброто да го има
Автор: Hlapi,  26 април 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 542
Искам в моя свят доброто да го има,
Искам в моя свят да има красота.
Искам радостта да бъде несравнима
Искам да не чувствам нивга самота.

Да има добро, да няма тъга,
Да има радост, а не сълзи,
Да няма болка, да бъде любов,
Път на живота, а не на смъртта.

Искам около мен да има светлина,
Децата да се радват на нежна топлина.
Да чувам весел смях, невинна глъч,
Да усещам мириса на пролетно кокиче.

Но в този свят на болка и тъга,
В този рай на мъка и раздели
Доброто отсъства от този живот,
А злото върлува навред.

18.02.2004
Кърджали, България
Маги

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me