uFeel.me
Искам да живея!
Автор: ninaaa,  13 февруари 2013 г. в 16:04 ч.
прочити: 281

Искам утре, когато се събудя,

да влезне слънце през завесите дълги,

да влезне светлина през стъклата заледени,

да влезне живот през стените пожълтели.


Искам утре, когато се изправя,

да започна красиво да танцувам,

да започна хубаво да пея,

аз просто искам утре отново да живея.


Искам утре, когато на път тръгна,

да гледам слънцето как ярко грее,

да гледам небето как весело се смее,

да знам, че има за какво да се живее.


Искам утре, когато вечер легна,

да знам, че винаги за нещо ще копнея,

да мога от сърце вечно да се смея,

аз искам просто само да живея.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me