uFeel.me
Искам да се смея!
Автор: joysis,  23 февруари 2012 г. в 19:03 ч.
прочити: 166
Искам да се смея... Да се смея! -
Върнала се в краткото си детство.
В облачни полянки да се рея.
Да играя в пясъка с хлапетата.

Да се впускам в нови приключения
всеки ден и да се будя жива!
Да превръщам в цветни мигновения
мислите си пламенни и диви.

Нощем да заспивам без проблеми,
вкусила от сладката умора.
Всичко простодушно да приемам,
имаща пак бащина опора.

Искам да съм лека и въздушна,
бяла като мартенско кокиче.
С крак да тропна - мило непослушна
и наистина да дишам и обичам!

Радостина Драгоева

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me