uFeel.me
Искам да се преродя
Автор: M.,  28 март 2011 г. в 23:57 ч.
прочити: 474
Искам да се преродя
като тебе мамо в птица,
и да кацна на прозореца отворен
на прозореца на мойта малка дъщеря.

Искам да се преродя
като тебе мамо в птица,
за да усетя миговете - свобода,
когато крилете ще мога да разперя.

Искам да се преродя
като тебе мамо в птица,
неосъзнала колко студена е зимата
и колко горещо е лятото.

Искам да се преродя
като тебе мамо в птица,
да погледна света от високо
и да видя мойта малка дъщеря.

Искам да се преродя
като тебе мамо в птица,
и към слънцето да се устремя
в неговите лъчи, за кратко да изгоря!

––––––––
4.6.1989

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me