uFeel.me
Искам да се нарисувам..
Автор: tinarosivoice,  14 април 2013 г. в 19:02 ч.
прочити: 244
Тъжният ми поглед проследява
в небето фигури от облаци...
а аз все още силно се надявам,
да прелетя над пропасти... 

Аз искам да се нарисувам – 
как плавно между тях танцувам...
и музика неземна чувам,
като тази на пролет влюбена...

На фона на синьо с ярко светло,
обляна от слънчева топлина...
да заблестя с лъчите от небето
цялата грееща... от светлина...           

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me