uFeel.me
Искам да разкажа
Автор: Teo,  10 април 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 430
Искам да разкажа на света
историята на моя живот.
Не зная книга ли да пиша
или стихотворение да съчиня.

Затова дайте съвет,
приемам препоръки всякакви.
За мен е приоритет
да я научите някак си.

Но дълга тя ще бъде,
тъжна малко даже.
Ако някой знае как да бъде
да не мълчи а да ми каже.

Чакам вашите съвети
във писма и във колети.
Адрес: Булевард"Разбити мечти",
срещу хотел "Вечни сълзи"

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me