uFeel.me
Ириси
Автор: Laska,  30 януари 2009 г. в 12:50 ч.
прочити: 460


Очите ти
като водовъртеж
увличат и поглъщат.
Да се съпротивлявам
трябва ли?
Не искам...
Оставям се
топлината им да ме обгърне,
а там -
в средата,
кротко ириси цъфтят
с капчици надежда
върху тях.

Ще ги погаля -
дано я сбъдна...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me