uFeel.me
Индианка
Автор: vaniavr46,  4 май 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 1029
Онази индианка – знойната,
с черна – абанос коса,
в ритъма на танца бурен,
пак флиртува със нощта.

Очите и – пожар нестихващ,
огън, с поглед те гори.
А, как пламенно върти се!
Дори луната се покри.

Поклаща тялото си страстно,
с ръце владее ветрове,
а устните и – цвете сластно,
като невинност на дете.

И ето вождът се задава,
но нея - той не я смути,
за него, с поглед тя издава,
че ще танцува до зори.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me