uFeel.me
In memory
Автор: maykod,  23 май 2013 г. в 13:09 ч.
прочити: 268
Дъгата... в бяло

О, толкова ми липсват твоите ръце
и устните ти... толкова ми липсват!
Но ти не даваш знак за чувствата към мен...
А аз от теб отгоре как да си поискам?

Когато беше ти до мен бях толкова щастлива,
че струваше ми се, че времето е спряло.
Но ти си тръгна - всичко ми се срина...
Угасна ми дъгата и остана... само бяло...

Не е известно колко ли ще продължи това.
Кога ли на мъката ми ще се сложи края?
Но, чуй ме - дълго, много дълго след това
отчаяно, безумно и винаги ще те желая!

25.03.2012г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me