uFeel.me
In memoriam
Автор: Evanescence,  29 януари 2012 г. в 18:43 ч.
прочити: 357
Аз взех косите ти. Гордия ти нрав.
И обичта към мереното слово.
Чувството за хумор. Стихналия гняв.
Любовта. И надменността сурова.

Ти вярва - като удавник в сламка -
на всяко мое сляпо обещание:
Че пиша. Че успявам и че вярвам -
че гоня вечна слава и признание.


Но тлееш, невечен человеко -
мъждукаш в шепичка живот,
отдавна от небето се отрекъл,
запенен в своя захабен хомот.


За потта, избила на челото,
за грубата и твърда длан,
ще кърша бъдеще с перото
и почитта последна ще отдам. 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me