uFeel.me
Импресия
Автор: Petrova_AHETA,  11 април 2013 г. в 17:40 ч.
прочити: 465

Ето аз тичам....  Живота пулсира
в железните вени на влак.
Спомена  жилото свое прибира...
Белите пътища пътника чакат...

Живота не спира! Ето аз тичам!
Скорости луди, див кръговрат...
Всичко на приказка малка прилича,
странен, измислен от някого Свят...

.Анета Петрова

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me