uFeel.me
Името сила, надежда дарява (Etchi и krasimira1)
Автор: krasimira1,  27 декември 2011 г. в 22:33 ч.
прочити: 432

Благодаря,Ани!

Съчки събрани - следи по пътека
някога оставени - сторено добро.
Едно въгленче проблясва полека
жарава разпалва да топли – дано!

И ври във бакърено котле отвара
наречена - цяр за душа и за тяло.
Кълбото от дим – магийно затваря
изречени думи за чисто, за бяло.

Долива тишината шепот на капки
отронват се думи – изсушени треви
натопени в добрина потичат сладки,
а от топлина в душа покълват мечти.

Сънища сбъдват се, наяве летят.
Ято врабчета чуруликат немирни
трепетно вярващи за чудо мълвят
любов вещаят чувства безспирни.

Ювелирно извайва, днес пожелава
богатство, обич, късмет в бъднини
от името сила, надежда получава
винаги да успява, да сторва добрини.

(а)

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me