uFeel.me
Имам си насън близначка
Автор: pavli,  14 март 2010 г. в 21:53 ч.
прочити: 2074

Наяве съм спокойна, весела, щастлива,
безгрижна като че ли... закачлива...
Насън близначката ме отрезвява -
мъдрувам често... (не за слава!)
Разбираме се двете, но и спорим,
до късни доби си говорим ли, говорим...
Различията наши - истини заплитат,
издигат ни до нови хоризонти.
Тогава Господ чува нашата молитва.
Готова съм за изпитанията нови.
Настъпва утрото. Пак съм сама.
И хуквам през забързания ден...
Близначката ще спи до вечерта...
(измислила ще е предизвикателства към мен!)
  
                                                      © Павлина Петрова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me