uFeel.me
Имах сърце...но преди
Автор: Елишка,  3 януари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 891
Имах сърце...но преди,
когато вярвах на думите,
а вървях до тук-без следи,
ръка за ръка със принудите.


Исках да бъда добра...
Дори във себе си не успях
и на парчета счупих света,
а в него до болка живях.


Търсих незримите граници,
но до сляпо издрасках очите
и се върнах нечиста-без навици,
пресушила наужким сълзите.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me