uFeel.me
Има...
Автор: gishata,  6 април 2012 г. в 18:07 ч.
прочити: 221

Има хора, има звезди,
а над тях - цяло слънце.
Има дъжд, има сълзи,
а под тях - цяла земя.
Има тъга, има усмивка,
а зад тях - крие се мечта.
Има нощ, има ден,
а пред тях - стар часовник.
Има сърце, има душа,
а във тях - лети вдъхновение.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me