uFeel.me
Има ме,но.....
Автор: linapaint,  25 февруари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 472
Жива ли съм?
Все още - съществувам
Появи се,
и открехна моето сърце!
Искаш ме такава?
Има ме,но съм,
на една ръка!
Обърни се,
виж ме,
как разтапям се
в тъга!
И, по мъничко угасва
тази светлина!
Жива ли съм?
ДА!
Все още - съществувам!
~~~~~~~~~~~~~~
25/02/2008/ Lina

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me