uFeel.me
Има ли място...
Автор: sel_an,  20 май 2009 г. в 09:35 ч.
прочити: 538

Има ли място, където човекът
да махне с ръка, надскочил света,
където да диша свободно и леко
без строги закони и без правила!

Аз зная, че има - това са мечтите
с които към слънцето тръгваш без страх,
с които към облаци бели политаш
и птици увличаш в най-дивния танц.

С мечтите завинаги ти си свободен
и няма забрани, а само звезди
с тях невъзможното става възможно
повярвай и смело по пътя тръгни!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me