uFeel.me
Има ли ТЕ
Автор: saraia,  5 март 2011 г. в 20:08 ч.
прочити: 286
Ти, Боже, който си на небесата,
има ли те или всичко е заблуда?
След смъртта възкръсва ли душата
или между земята и ада се лута?

Безпомощна, смирена протягам към теб ръце.
Виждаш ли сълзите в моите очи?
Не изтръгвай нощес моето сърце,
копнея да видя утрешните лъчи!

Ти всемогъщи, Боже, който си на небесата,
не виждаш ли как твоите чеда страдат,
не чуваш ли тихият плач на децата,
не виждаш ли как в бездната пропадат...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me