uFeel.me
Има как
Автор: Deuce,  11 юли 2010 г. в 15:15 ч.
прочити: 297
Понякога просто боли,
друг път потънал си в мрак.
Тогава просто помни,
че винаги има как...

Когато навънка вали,
влез просто с бурята в крак.
излей и свойте сълзи,
но знай, че има как...

Когато тя си отива,
не гледай към сивия влак.
Не мисли \"беше красива\",
а мисли, че има как...

Често залагаш в живота,
винаги губиш и пак
охотно приемаш облога
с надеждата, че има как...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me