uFeel.me
Има изход
Автор: esen,  6 март 2009 г. в 19:27 ч.
прочити: 703
Когато си на дъното, когато
очите ти са ручеи солени.
Когато си изкряскал тишината,
а тя нахално иска да те вземе,

Когато те превие вятър
и в кал са двете ти колене.
Когато изтече реката
и сухото й дъно стене.

Когато си останал пясъци
събрани в шепите на времето
И всичко се руши със трясък
не давай да те вземе то.

И там, на дъното все още
от пясъка иззидай замък.
И в най-отчаяните нощи
със кремъче събуждай пламък.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me