uFeel.me
Има и такива мъже
Автор: Innocence,  14 септември 2012 г. в 21:59 ч.
прочити: 398


Той е рицар от кръв и от плът.
Изковал си е броня от нежност.
Влиза в бой за сърцето ти пръв
и се бори с ума до последно.

Благороден е. Мрази лъжи.
Знае как да докосне света ти
без да граби или руши
Той е верен докрай на честта си.

Не обича подмолни игри.
Ако губи – го прави по мъжки.
Даже смъртно ранен да кърви
ще си тръгне с умерени стъпки...

...а след него ще пеят звезди.
Ще се раждат вселени от обич.
Сто слънца, сто луни, сто мечти
ще остави за теб. Да го помниш!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me