uFeel.me
Има други причини
Автор: nella_gold,  22 май 2011 г. в 21:20 ч.
прочити: 288
Няма друг.
Има други причини.
Има стари следи.
Има болка,
от рани.
Няма друг.
Има други причини.
Всяка стъпка е вик.
Всяка болка
е истина.
Всяка болка е
ужасът.
Няма друг...
Има болка,
има болка от огън.
И следи от
изгаряне.
Под нозете ни
дълго ще пари.
Под нозете –
още дълго
ще тлее
жаравата...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me