uFeel.me
Илюзия
Автор: alims,  5 септември 2010 г. в 16:46 ч.
прочити: 513
Не е любов,
нито мечтание.
Само сянка от копнеж,
но си моята
щастлива илюзия,
отнасяща мечтите
като вълна, метеж…
ЕхОто на моите мисли
си и нереалността на
… моя летеж!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me