uFeel.me
Илюзия за сън
Автор: kleo,  1 юни 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 377
Мираж

Жадувам

Трептение


Истинност

Обрат

Краткост


Не се страхувай

когато литнеш

в сънищата необясними,

ще дойдат бури неуморими.

Честта загуби Ти в онези дни,

Предаността не откри.......


Същността си отиде

към тунела на историята,

прикрита с важността на мистерията.

Трудности невиждани и

мислещи окови,

Обхващат кръгозора ти,

а сънят остава неразбран....

Вълни се носят покрай теб,

тялото ти леко се поклаща;

безсмъртността не те напуска......



Напусна те Той -

облака надвиснал се над теб.

Разпръсна се....

понесен от ветреца уморен.

Полъх на угнетен пророк

те носи

И долавяш миризмата на същия ден -

Денят, в който прекрачи прага на неуловимото

Усещане, че си пак там.....

Сънят ти беше ли оправдан...???!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me