uFeel.me
Играта на Живота
Автор: dani86,  27 януари 2009 г. в 18:03 ч.
прочити: 322

Актьорите сме ние в твоята игра,
ролите раздаваш... пълна свобода.
Всички ще играем, няма да се спрем,
кой ли ще спечели, знам едно...
ще разберем.

Може да нанасяш ударите тежки
в най-удобният за теб момент,
но знай не се предавам лесно...
на своите любими го дължа.

Ще вървя напред... в мигове ще падам,
покосен от твоята ръка...
Дори и трудно знай ще се изправям
напред по пътя свой да продължа.

Аз знам сезоните менят се
след зима идва пролетта,
моменти свои щастие ще имам,
но ред сега е на скръбта.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me