uFeel.me
Игра със моите заглавия...
Автор: pavli,  5 септември 2009 г. в 17:27 ч.
прочити: 2321
… Не е само игра…

(вместо опит за равносметка –
разходка по заглавията на творбите ми...)

Душата - протегната дъга пътува,
облечена в мълчание...
И между мислите лудува -
рисува си желания...
Цветът на вятъра улавя
и за лечителката приказка разправя...
Със откровения се провокира,
но личното пространство
от стрес и буря редактира...
А ехото... Замайва ме в пиянство...
Проблясъци и впечатления, вълшебство,
една представа, лудост, изненада
и позабравен филм от детството
днес пъзела „сърце” да подредя помагат...

***
Понякога предизвиквам тишината...
Акорди по пълнолуние
смесено се отронват
от струните на сърцето ми...
Когато порасна(х), все по-често се питам:
ако можех да започна живота си отново,
дали пак щях да пребродя
по моите изплетени пътеки?...
Или?...
Тогава се обръщам към приятелите
с благодарност, че ги има.

***
В мечтите си имам спестени усещания…
Признание правя...
като разпиляна жарава...
С пулс 1000 огън стъквам...
Разлива се...
картина в нежно бяло...
по специална рецепта...
с непоколебим мотив...
Все по-близо до звездите...
И от нищото се отронва
цветна въздишка...
като пробуждане...

***
Използвани заглавия:

Протегната дъга пътува
Облечена в мълчание
Между мислите
Желания
Цветът на вятъра
Приказка за лечителката
Откровения
Личното пространство
Стрес
Буря
Ехото
Проблясъци
Впечатления
Вълшебство
Една представа
Лудост
Изненада
Позабравен филм
Сърце

***
Понякога
Предизвиквам тишината
Акорди по пълнолуние
Смесено («Дъждовни настроения»)
Когато порасна
Изплетени пътеки
Или
Към приятелите

***
В мечтите си имам спестени усещания
Признание
Разпиляна жарава
Пулс 1000
Картина в нежно бяло
Рецепта
Мотив
Все по-близо до звездите
От нищото
Цветна въздишка
Пробуждане

Послепис: В различните очи… преминавам през времето… И моите отражения се превръщат в настроение… с въпроси…

***
Използвани заглавия:

В различните очи…
През времето…
Отражения
Настроение… с въпроси   

                                          © Павлина Петрова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me