uFeel.me
Идват времена, когато...
Автор: Bella Hristova,  24 август 2011 г. в 00:23 ч.
прочити: 263

Смъртта за свойта жетва се подготвя -
тя плътските ще почне да коси
и чийто\"Аз\" е в тялото - да се приготвя.
А от Небето Живата вода роси, роси...

И този, който само си помисли
на ближния да стори зло
или лъжа да изрече без да размисли -
ще бъде той отсечено дърво.

Да, идват времена, когато
тоз, който заповеди Божии не пази,
ще си получи сметката и пребогато
беди ще дойдат - в локви кръв ще гази.

Променят полюсите своите места,
енергията на Земята се променя.
Очиства тя от своята снага
злините и с добрините ги заменя.

Къде ще бъдеш ти, човече, от света?
Чия страна ще искаш ти да вземеш?
На Злото ли, владеещо сега света,
или по Пътя към Небето ще поемеш?

Дали ще тръгнеш с тез, които слушат Бога
и Аз-а свой пренесли са те във Духа
или угаждайки си на плътта ще замълвиш: \"Не мога.
Оставам си зарит завинаги в пръстта.\"

Да, идват времена, когато 
ще трябва ти да избереш
къде ще си през Вечността, която
идва, щом  Бог от теб Духът си прибере. 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me