uFeel.me
Идваме и си тръгваме....
Автор: Nuri,  27 април 2012 г. в 21:54 ч.
прочити: 297

Идваме и си тръгваме...
Времето как ни променя.
Проливен дъжд, Измиващ.
Няма ги следите!!!
Какво остава след всичко?
Мъничко нещо- невидимо стаено.
Там в сърцето скрито!!!
Идваме и си тръгваме...
Понякога- Болезнено.
В повечето моменти неусетно.
Но остава мъничкото нещо.
Напомнящо за дъжда следите измиващ.
Идваме и си тръгваме...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me