uFeel.me
ИЗСТРАДАН ПРАЗНИК
Автор: violetad,  29 април 2011 г. в 22:29 ч.
прочити: 586
Този ден беше толкова тъжен за мен!
Тъжен! Не! Бе направо нещастен!
Мой`то внуче празнува рождения ден.
Ден, за мен  на пространство подвластен!

Пишех стих, а по листа валяха сълзи...
аз подарък дори не му купих...
Ах, злощастни, проклети, нелепи съдби,
В този ден свой`та воля пречупих!!!

Колко исках да целуна очите поне,
да я нося в ръце като фея.
Във главата ми лудо препускат коне,
а сърцето ми плаче по нея...

Малка, моя, последна, голяма любов,
мое чакано, истинско щастие.
От устата ми стон, във гърдите ми зов,
а в сърцето ми - твой`то всевластие.

Вземам чаша. Ще пия до дъно. Така
че към теб на мига  да политна.
Без пространства, прегради да дойде нощта,
...кой от мен и светът пак залитна...?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me