uFeel.me
ИЗНИЗВАТ СЕ ДНИТЕ
Автор: mitivan,  21 юни 2012 г. в 12:08 ч.
прочити: 342

Изнизват се дните, менят се сезони,

следя телефона за твоя сигнал.

Денят ноща сменя. Вселенски закони

чертаят завръзки, развръзки, финал.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me