uFeel.me
ИЗМАМА
Автор: argonyk,  20 октомври 2011 г. в 09:07 ч.
прочити: 158
Едва ли в принц ще се превърна
в омаята на сън дълбок.
От устните ти нецелунат,
отдавна знам, че съм жабок.

И крякам жабешки във строфи,
когато бие полунощ.
Ти нямаш стъклени пантофи -
аз по приличам на Гаврош. 

Дали си вещица могъща
или пък фея си - не знам.
Красавица насън прегръщам,
а сутрин се събуждам сам.

Завивките са хладно меки,
че леглото е за двама...
Любовта не е за всеки -
сънищата са измама. 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me