uFeel.me
ИЗКУШЕНИЕ
Автор: e_mima,  29 март 2013 г. в 17:18 ч.
прочити: 381
Стоя на перона с билет за безкрая
от сърцето изхвърлила земния цвят
и подвластна на ново притегляне тръгвам
сред мъглите да търся небесния свят.

Не мога като прилеп да живея,
захапала на мрака гордостта
и в своята последна одисея
подавам аз на спомена ръка.
Без изкушения проверката е невъзможна,
а липсата на грозното
             красивото обезличава
и щеше ли да бъде Юда
всеизвестен,
ако с целувка името
           не бе обезсмъртил?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me