uFeel.me
ИСКАМ
Автор: tinarosivoice,  6 януари 2013 г. в 23:47 ч.
прочити: 170
Искам да се усмихвам,
когато вървя!
Искам усмивката ми
да заразява!

Искам да нося в очите
искра светлина!
Искам да радвам
съня на децата!

Много искам
да бъда една
съвсем мъничка светлина,
дето да сочи по пътя
вярната диря към
спокойната
тиха река...               

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me