uFeel.me
ИСКАМ
Автор: GuBi4kA_GuZaRka,  25 август 2012 г. в 06:19 ч.
прочити: 282
Иска ми се да ме докоснеш с пръсти палещи, горещи,
да ме изпепелиш, искам и всичко в мен да запалиш,
можеш ли?
Искам лудо да ме целуваш,
аз цялата да настръхвам,
искам страстно да ме любиш,
да искам още и още,
да не искам да си тръгвам.
Да се слееш с мен в едно,
искам да те чувствам още по-близо,
с тялото ми на теб подчинено
да направиш всичко, което
за другите е неморално, неетично!
Обладай ме, цялата съм твоя,
робиня съм на всички твои желания!
Обладай ме, луда направи ме,
накрай ме да призная загубата с секс двубоя!
ЛЮБИ МЕ!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me