uFeel.me
ИСКАМ, НО ...
Автор: toti55,  27 май 2012 г. в 09:32 ч.
прочити: 533
Събрала суша и тъга
Земятя облака видя  -
красив и сив, каква снага -
хареса го и ... пожела.

Облакът - пират небесен,
за женско тяло закопнял,
над нея целият надвесен -
за този миг той бе живял.     

С пороен дъжд я облада,
а силата му бе голяма,
не беше ден, не беше два,
за спиране надежда няма ...

Залята цяла във вода ...
Такава страст! Не бе готова.
Усети го и го разбра -
пресищането е отрова.            
   

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me