uFeel.me
ИМПРЕСИЯ ЗА МАМА
Автор: taniatanina,  19 април 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 639

Тя е морската звезда

и чаровната роса!

Тя е звездната пътека ,

по която стъпвам леко!

Порив вечен и копнеж,

обич огън и стремеж,

мама пее с красота

и душевна светлина!

Мила мамо, ти си в мен,

всеки миг и всеки ден!

Аз те чувам всеки миг!

В мен е твоят светъл лик!

Ти си перла на Росини ,

Моцарт,Верди и Пучини!

Пея с тебе на пиано!

Ти си пак до мойто рамо!

Със изтънченост и чар,

с артистичност и финес,

ти си моят светъл дар,

слънчев лъч във моя ден!

Фантазираме с мечтание

свят красив с очарование!

Творчеството ни преражда

във света на чудесата!

Музиката от звездите

свети благо във очите

със море от красота,

сътворило любовта!

Твойта песен ще се пее

слънцето докато грее!

Със дъги ще ни дарява

и в сърцата ще изгрява!

Ще възкръсваш всеки миг

с пролетно разцъфнал лик!

Ще си яркото ни цвете,

обич раждаща крилете!

Твойта песен е вълшебство,

птица с пролетни копнежи!

Тя е мойта красота,

силата ми във света!

Със очите на морето

сътворява морски трепет!

С славеевата тоналност

галактично ни обагря!

В съвършените искрици

на палитрена мелодия

пеят морските звездици

със божествено сияние!

Мама ражда звезден миг

във човешкия ни лик!

Тя е фея чудновата

от света на красотата!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me