uFeel.me
ИМАМ...
Автор: Liliyanaandreeva,  20 юли 2011 г. в 08:34 ч.
прочити: 193

ИМАМ...

 

Имам всякакви титли и медали,

спечелих всички първенства -

за триумф боговете ме създали,

но не избягах от злата си съдба...

 

Имам стотици верни приятели

от детството и от младостта,

но били доносници, дознатели

и останах гладна за човещина...

 

Нямам дом-вила с басейн и кола,

нямам даже жалка пенсия от НОЙ,

но оставам твърдо същество с пола -

в живота труден - истински герой...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me