uFeel.me
ИМАМ ОБИЧ
Автор: aza_9,  24 декември 2010 г. в 20:49 ч.
прочити: 477
                   

ОБИЧ АЗ ИМАМ
ВСЕ СИ ПОВТАРЯМ
ДЕНЕМ И НОЩЕМ ТОЗИ РЕФРЕН

ОБИЧ ТИ ИМАШ
ЕХОТО ОТГОВАРЯ
И ДЪЛГО ДЪЛГО ОТЕКВА У МЕН

ЗНАЯ ЧЕ ВЕЧНО
ОБИЧТА МИ СВЯТА
БУРНО ЩЕ РАЗПАЛВА ДАЛЕЧНИ ЗВЕЗДИ

В ЖИВОТА ВЕЧЕН  
ТАМ НЯКЪДЕ КЪДЕТО
ЗАВИНАГИ  ЩЕ  СЛЕЕМ  НАШИТЕ  ДУШИ

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me