uFeel.me
ИДВА, ИДВА НОВО ВРЕМЕ
Автор: mitivan,  23 юни 2012 г. в 18:44 ч.
прочити: 332
Идва, идва Ново време...
ще пристигнем на Земята,
плодовете да береме,
що посяла е душата.

В днешната моя програма -
сам посял съм семената...
в нов живот - любов голяма
да поникне във душата!

Затова след теб останах -
плевелите да изчистя -
срещу злото сам застанах,
та душата да е чиста!

Ти и аз, във китна пролет -
в ерата на Водолея -
ще пристигнем с вихрен плет -
пак със тебе ще живея.

Ревност, злоба и омраза,
завист, гордост, гняв, обида -
за сърцето са зараза
и достойни за Темида!

В друг живот не ще да има
страх, тъгата и вината
и дори да идва зима -
пролет ще цъфти в душата.

22 ч., 30.03, 2003 г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me