uFeel.me
*И все пак тя се върти! 11.04.2010
Автор: krvelkov,  23 юни 2011 г. в 23:24 ч.
прочити: 303
Изгрява Слънцето, препича.
По ежедневния си път върви.
Така обикновено се нарича
планетата когато се върти.

Проблеми вън от мене има
неизброимо множество, уви!
Но лесна е задачата неразрешима,
когато съм навсякъде, нали?

Когато няма утре, няма вчера.
Няма даже и минута, няма час.
Тогава много тихо идва тишината
сега и тук, навсякъде около нас.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me