uFeel.me
И враговете си обичам
Автор: Принцеса Променанде,  29 февруари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 368

Най-милите слова са от приятели,

но често си общувам и с врага

едните са наивници - мечтатели,

а другите крадат ми от съня.

--------------------------------------------------

Приятелите нещичко спестяват

и всяка тяхна дума е памук

по-силна и корава ставам,

когато ме заплашат със юмрук.

---------------------------------------------------

От укорните думи ризница изплитам,

от милите - топя се като сняг,

но всъщност твърдо предпочитам

приятел да прекрачи моя праг...

------------------------------------------------------

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me